Let’s Make Money Online From Home

Venyss Affiliate Program allows you to earn commission and monthly bonus by promoting merchant’s products or services through your social accounts or websites, By becoming our VENYSS Jewelry Consultant (VJC), you will sell VENYSS products and services with unlimited earning and receive free cost sales and marketing training with our experience coach. 

learn more

Testimonials

Don’t take our word for it. See what our participants say about VENYSS Affiliate Program.

Allhamdullilah coach..jumpa platform bisnes yang betul2 hebat…sgt teruja berada dalam team VENYSS..sebelum ni masih tercari2, keliru dalam nak pilih produk untuk berbisnes…bila dah berada dalam VENYSS, YESS inilah yg paling saya minat dan sesuai dengan saya..

Roshamimi / Pahang

Allhamdullilah so far saya suka sgt dengan VENYSS. Suka tu by means saya tak rasa terbeban bila nak buat posting pasal VENYSS.

Nurhidayah / Selangor

Sebelum ini tak pernah rasa di support sampai macam ini sekali untuk kira bangkit…selalu dengan sindiran jer dapat tapi dengan VENYSS coach sangat lain..

Wan Nor Nashuha / Selangor

Penyertaan
VENYSS Affiliate Program

Bagaimana hendak memulakan?

Langkah pertama klik ‘Join Now’ yang akan membawa anda ke Venyss Affiliate Facebook Group Program. Kami akan membimbing anda dari zero hingga amazing. Semua proses jualan dan pemasaran di sediakan mengikut dari pengisian usahawan yang telah terbukti berjaya.

Berapa ‘RM’ boleh di jana untuk pendapatan?

Setiap Produk dan Perkhidmatan VENYSS telah di agihkan kepada empat peringkat manfaat keuntungan iaitu untung runcit, bonus individu, bonus kumpulan dan ganjaran khas. Pendapatan anda dengan kata lain boleh mencecah jutaan ‘RM’ sebulan.

Bagaimana boleh pastikan prestasi yang konsisten?

Adalah sangat penting untuk menjadi usahawan berjaya selain dari ada bimbingan, VENYSS juga menyediakan kumpulan sokongan berterusan, VENYSS menyediakan ‘circle’ usahawan VENYSS dan VENYSS mempunyai pemantauan eksklusif secara ‘weekly focus’.

Berapakah modal untuk permulaan?

VENYSS menyediakan model perniagaan bermula dengan RM 0 hingga menghasilkan pendapatan melebihi RM 1,000,000. Anda hanya memberi persediaan dari diri anda untuk penyertaan ‘VENYSS Affiliate Program’.